zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Lancering eDetect app voor ondernemers

1 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandagmiddag 30 november heeft burgemeester Heijkoop, tijdens een bijeenkomst met genodigden, de eDetect app voor ondernemers gelanceerd.

eDetect app
Samen met de gemeente, brandweer en politie is er een app ontwikkeld, 'eDetect', om een digitaal veiligheidsnetwerk voor ondernemers te creëren. Zo kunnen zij elkaar digitaal waarschuwen bij verdachte situaties. Uniek is dat achter deze app een centrale meldkamer zit. Burgemeester Heijkoop: “Wij vinden het erg belangrijk dat onze ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht veilig kunnen ondernemen. Daarom hebben wij als collectief deze app ontwikkeld. Zo werken we met elkaar aan veiligheid in Hendrik-Ido-Ambacht”. Dit veiligheidsnetwerk en bijbehorende app is een initiatief van de Stichting Collectieve Bedrijvenveiligheid in Hendrik-Ido-Ambacht. De gemeente is daar een onderdeel van.

Interesse in de app?
Bent u een bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht en heeft u ook interesse om zich aan te melden voor het digitale netwerk? Download dan de 'eDetect' app in de App Store.

Deel dit bericht met je vrienden!