zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH heeft nu ook speciale Walking Football-doelen

16 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandag 9 november stond het volledige Walking Football-team van ASWH op het hoofdveld, in afwachting van iets nieuws. Speciale doeltjes om het voetbal voor 60-plussers nog echter te maken.

De inklapbare doeltjes, met een afmeting van 1 x 3 meter om ervoor te zorgen dat de bal wel onder heuphoogte moet blijven, werden beschikbaar gesteld door het bedrijf Expo-Line, ook wel bekend onder de naam voetbalmaterialen.com. De heer Wilfried Ory was speciaal vanuit België naar sportpark Schildman gekomen om de doeltjes te overhandigen aan trainster Lyanca en de enthousiaste spelers. Natuurlijk namen zij de nieuwe doelen direct in gebruik tijdens hun partijtje van die ochtend.

Oproep:
De deelnemers op de vrijdagavond zijn nog op zoek naar enthousiaste medespelers. Op vrijdagavond is deze sessie speciaal ingezet om de werkenden onder de 60-plussers ook de gelegenheid te geven om aan Walking Football mee te kunnen doen. Een aantal deelnemers van de maandag speelt ook op de vrijdag mee.

Interesse? Neem dan eens contact op via de mail 60plus@aswh.nl of bel met 06-53169295. Alle deelnemers zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om dit met u te delen. Kom eens kijken op maandagochtend vanaf 10.30 uur of op vrijdagavond om 19.30 uur. Een proeftraining mag natuurlijk ook.
 

Lees meer over:

aswh walking footbal
Deel dit bericht met je vrienden!