zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC Vrouwen door sponsor in nieuwe trainingspakken gestoken

9 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De selectie van IFC Vrouwen 1 heeft uit handen van Gerard van Vliet nieuwe trainingspakken in ontvangst mogen nemen. Gerard en zijn vrouw Jolanda zijn al jaren begaan met het team van zijn dochter Luca en slaan ook niet veel wedstrijden over. De dames van de selectie willen Gerard en Jolanda bedanken voor de mooie trainingspakken.

Gerard van Vliet agenturen voert als exclusief agent van Nederland een tweetal grote design merken; Normann Copenhagen en Pedrali. De merken Normann Copenhagen en Pedrali zijn uitermate geschikt voor ontvangstruimtes, bedrijfsrestaurants, kantoorinrichting, vergaderruimtes, studielokalen en zijn onderling uitstekend te combineren. Gerard van Vliet agenturen werkt nauw samen met diverse projectinrichters en architecten.
 

Deel dit bericht met je vrienden!