zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC Girls Academy heeft nu ook een ME1

2 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar is er weer een meisjes E1 bij de IFC Girls Academy. Dit jonge team bestaat uit een mix van meiden die eerstejaars E of zelfs nog F zijn. Een aantal meiden heeft de afgelopen jaren al ervaring op gedaan bij de jongens, anderen beginnen met de eerste schreden op het voetbalveld.

De speelsters zijn zeer enthousiast en leergierig. “De afgelopen weken zijn de meiden van ME1 met sprongen vooruit gegaan. In de competitie heeft IFC ME1 inmiddels ook al de eerste puntjes bijeen gesprokkeld”, vertellen de even enthousiaste begeleiders.  De mooie nieuwe shirts van sponsor Tichelaar Tegelwerken zijn een extra stimulans voor de meiden om flink te blijven bouwen aan deze vooruitgang.

Alle meisjes, in elke leeftijdscategorie,  die ook zin hebben om tegen een balletje te trappen, kunnen contact opnemen met Ben Bakker. Hij geeft alle informatie over vrijblijvende proeftrainingen: shandunc@caiway.nl
 

Lees meer over:

voetbal ifc girls
Deel dit bericht met je vrienden!