Sunday 19 September 2021

Alles over Ambacht

Begroting 2016 bouwt aan versterking van Hendrik-Ido-Ambacht (+ video)

15 september 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Bouwen aan versterking van Hendrik-Ido-Ambacht. Dat is de koers van het college in 2016. De begroting 2016 - 2019 daarvoor ligt klaar en daarmee staat een stevig financieel kader voor de plannen die Ambacht versterken.

De afgelopen jaren stonden in het teken van zorgvuldig financieel beleid, waardoor er nu een solide basis is voor de plannen van het college.

Wethouder André Flach (Financiën): "Toch heeft onze financiële positie nog steeds veel aandacht nodig. We streven ernaar om onze schuldenlast te verminderen." Dat de woningverkoop in De Volgerlanden aantrekt, helpt daar zeker bij. De gemeente houdt de risico's scherp in beeld en beperkt deze door zorgvuldig om te gaan met budgetten.

Meer over de begroting 2016 - 2019 leest u op www.h-i-ambacht.nl/begroting2016.

Inwoners, verenigingen en instellingen kunnen inspreken tijdens de reguliere commissievergaderingen in de week van maandag 12 oktober. De gemeenteraad behandelt de programmabegroting op maandag 26 oktober en donderdag 29 oktober. Beide avonden beginnen om 19.00 uur en u bent daar van harte welkom.

Fotobijschrift: "Voor zijn nieuwste videoblog gaat wethouder André Flach langs bij Dennis Swaneveld van Smit Mode voor een reactie op de begroting."

Lees meer over:

begroting plannen college
Deel dit bericht met je vrienden!