woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Tafeltennisvereniging Serve’71 op Zomerparkdag

31 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 29 augustus organiseerde de gemeente opnieuw haar spetterende Zomerparkdag, een soort braderie. De bedoeling was om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dat lukte, zowel letterlijk als figuurlijk; het was zonnig en de braderie werd goed bezocht. Zoals eerdere jaren was de sfeer goed, maar toch was er een nieuwigheid, namelijk tafeltennisvereniging Serve’71. Ze had een kraam naast jongerencentrum Dock-03 en daar konden bezoekers tafeltennissen.

Daarnaast konden ze het juiste aantal balletjes -84- in een pot raden. Het meest in de buurt kwam M. Pals met 85 ballen. Hiermee heeft hij een gratis lidmaatschap voor een kwartaal gewonnen. Tweede werd A. van Lerberghe met 86 ballen, daardoor is ze een maand gratis lid. R. Treur werd derde; hij telde 81 ballen, zodat hij een week gratis lid is. Ook heeft hij een batje gewonnen. De prijzen waren zorgvuldig gekozen, want het tafeltennisseizoen begon vorige week en eindigt in juni.

Inhoud, speeltijden en locatie
Daarnaast waren de verenigingsleden aan het flyeren. Op hun flyer stond namelijk wat tafeltennis inhoudt en dat is best veel, bijvoorbeeld: hand-oog-coördinatie, reactievermogen, conditie, tactiek en veel spelmogelijkheden. Lijkt u dat moeilijk? Geen probleem; trainer Nico de Zwet kent veel tips en oefeningen om u te helpen. Die biedt hij wekelijks aan op de volgende momenten:

Woensdag:
18:30 - 19:45: Training jongste jeugd en beginners;
20:00 - 22:30: Competitiewedstrijden senioren en gelegenheid tot trainen of vrij spelen.

Donderdag:
18:45 - 20:00: Training gevorderde jeugd;
20:15 – 21:15: Training jeugdselectie en senioren.

Zaterdag:
13:30 – 17:30: Competitiewedstrijden junioren.
De locatie is niet buiten –zoals de kraam-, maar in een zaal aan de Bekestein 52. Ook op internet is de Serve’71 te vinden: op haar vernieuwde website: www.serve71.nl, op Facebook, en op Twitter. De vereniging hoopt u te ontmoeten, liefst in haar zaal.

Door: Jan-Willem Schneider

Lees meer over:

tafeltennis serv flyer
Deel dit bericht met je vrienden!