woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS ontgroend in de Eerste Klasse

31 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In 1 helft kreeg DVS een lesje in effectief korfbal in de eerste klasse. Het Zeeuwse Fortis kwam op bezoek naar sportpark Schildman en liet zich alleen in de openingsfase verrassen, toen DVS na een fantastische aanval “het bal opende”.

Na de 1-0 overdonderde Fortis de Ambachters en raasde door naar de 1-8 bij rust. Na rust was bij de ploeg van Chris Beuk, die zijn kampioensploeg noodgedwongen moest wijzigen op twee posities, de spanning weg en ontstond er meer strijd. Beide ploegen hielden gelijke tred, en in een open tweede helft vielen er toch nog totaal 17 goals. Dat was derhalve een kleine opsteker voor DVS, dat meteen een eerste wijze les leerde: DVS1 – Fortis 1: 9-17 (1-8)

Komend weekend gaat DVS op bezoek bij Korbatjo in Oud-Beijerland, aanvang 15.30 uur.

Foto DVS-1 – Fortis 1 fotograaf: E.Van Kooten

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!