woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zomerparkdag luidt begin nieuw scoutingseizoen in

31 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 29 augustus was het weer Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Op dit jaarlijkse evenement is ook het nieuwe scoutingseizoen afgetrapt. Na de zomerkampen en de vakanties werden namelijk de eerste opkomsten van het nieuwe seizoen voor de verschillende speltakken op de Zomerparkdag gehouden. Voor de bezoekers ook een uitstekende gelegenheid om te zien wat scouting de jeugd allemaal te bieden heeft.

Zoals ieder jaar had scouting naast een informatiekraam ook een scouting dorp neergezet. Hier werden door Scouting Panoord een aantal activiteiten georganiseerd, waaronder pannenkoekjes bakken boven een kampvuur, schminken en ook een heuse hindernisbaan. Ook was er de mogelijkheid om vanaf de informatiekraam via een vlot een kortere route van en naar het scouting dorp te nemen. Hier werd dan ook veel gebruik van gemaakt. Het publiek had volop belangstelling voor de verschillende activiteiten waaronder de opkomsten. Die waren er de hele dag door. De verschillende speltakken presenteerden zich op het scouting dorp. Voor hen waren dit de eerste opkomsten na de zomervakantie.

Scouting Panoord beschikt over een groot terrein op sportpark Bakestein waar voldoende ruimte is om zowel binnen als buiten allerlei activiteiten en spelen te organiseren. De voormalige manege waar Panoord gehuisvest is, biedt een grote overdekte ruimte en heeft onder andere een eigen klimmuur. Daarnaast beschikt Scouting Panoord over een groot buitenterrein, een omheind gebied met ruime grasvelden, een kampvuurkuil, een uitkijktoren en een echt avonturenterrein. Scouting Panoord is de grootste vereniging uit de regio met leden uit voornamelijk Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten. Mocht uw kind interesse hebben om een keer vrijblijvend op zaterdag mee te komen doen, kijk dan op onze website, www.panoord.nl voor meer informatie en de opkomsttijden.

Lees meer over:

scouting panoord bakestein
Deel dit bericht met je vrienden!