woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Kickboks lessen (8-12jaar) nieuw bij WorkoutCentre Be You

27 augustus 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf 1 september start WorkoutCentre Be You met een gloednieuwe Kickboks les voor de leeftijdsgroep 8 tot en met 12 jaar!
Tijdens de proefles op 25 augustus 2015 hebben de kids een sportieve en explosieve training gehad van kickboks instructeur (for kids) Sean Kariosetiko. De reacties van de kids waren ronduit enthousiast! JA, deze kids willen elke week graag kickboxen! En dat is wat we gaan doen.

Maar wat houdt kickboxen eigenlijk in? Kickboks is een mix van conditionele en technische elementen voor het verbeteren van: de conditie, verhogen van de weerbaarheid, verbeteren van de grof/fijne motoriek, etc. Door middel van stoten en combinatie stoten wordt ook de oog-hand coördinatie getraind waarbij explosieve snelheid onderdeel is.

Onder leiding van een gecertificeerde kickboks (for kids) instructeur worden de juiste kickboks technieken, disciplines en regels aangeleerd waardoor de kids vele resultaten ontwikkelen, daarbij niet te vergeten natuurlijk plezier hebben! De kids beleven elke les enorm veel plezier, kickboks is een ware uitlaatklep.

Wil jij ook deelnemen aan één kickboks les? WorkoutCentre Be You nodigt alle kids van 8 tot en met 12 jaar uit voor de kickboks lessen welke nieuw op het groepslessen rooster van WorkoutCentre Be You wordt toegevoegd. De les wordt elke week dinsdagmiddag van 17.30 – 18.30 uur verzorgt door kickboks instructeur Sean Kariosetiko.

Ben je 7 jaar en bijna 8 jaar oud? Of ben je pas 13 jaar geworden? En wil je ook graag deelnemen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met WorkoutCentre Be You!

Wil je graag deelnemen aan de gloednieuwe en startende lessen, schrijf je in bij WorkoutCentre Be You! Voor meer informatie surf naar de website: www.workoutcentre.nl/kickboks-8-12-jaar/ of mail naar info@workoutcentre.nl

Lees meer over:

lessen kickboksen instructeur
Deel dit bericht met je vrienden!