woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Groenzorg Ambacht loopt de kantjes eraf ...

26 augustus 2015

HENDRIK IDO AMBACHT   Groenzorg Ambacht loopt de kantjes eraf ...Vaak is dit een gezegde als mensen er maar een aap van maken, maar in dit geval moet het gezegde letterlijk worden opgepakt. Groenzorg Ambacht probeert de gemeente Hendrik Ido Ambacht zo netjes en zo schoon mogelijk te houden.

Natuurlijk hebben de mannen in de uitvoering regelmatig last van de weersomstandigheden die niet altijd meewerken. Toch proberen ze het uiterste in het werk te stellen om de klus zo goed mogelijk te klaren. Het warme weer en het vele vocht zorgen ervoor dat niet alleen de planten in de tuin heel erg hard groeien, maar ook het onkruid en zeker ook het gras.

Als het veel heeft geregend en het gras moet toch worden gemaaid, dan kan het zomaar zijn dat er veel zogenaamde dotten blijven liggen op het gras. Dit is natuurlijk niet echt fraai, maar het is helaas vaak niet te voorkomen, immers het gras moet worden gemaaid.

Op dit moment worden de harde kanten van het gras gesneden met een kantensnijder, welke in combinatie met een borstel het overhangende gras op de stenen of de tegels en kant opsluitingen verwijderd.

Het resultaat zijn strakke kanten die het verzorgde beeld alleen nog maar accentueren. Uiteraard kunnen we niet tegelijk op iedere plek in de gemeente zijn, maar het is de bedoeling dat we over een maandje de gehele gemeente hebben gehad en dan kunnen we met recht zeggen “we hebben niet de scherpe kantjes eraf gehaald”, maar “we hebben de kantjes er gewoon afgelopen”.

Groenzorg Ambacht……Ontzorgt uw buitenruimte..

Deel dit bericht met je vrienden!