woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC Vr1 wint met 3 - 0 van nieuw samengesteld team van VV Papendrecht

25 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 22 augustus stond voor Vrouwen 1 van VV Papendrecht in Hendrik-Ido-Ambacht de eerste officiële wedstrijd op het programma. Voor de beker wachtte IFC Vr1. Van te voren was al duidelijk dat het bijzonder lastig zou gaan worden. Onze dames traden voor het eerst aan in de nieuwe samenstelling, en zeker nog niet compleet, tegen een tegenstander die voor de competitie in een hogere klasse uitkomt.

Het was voor voormalig OMC Dordrecht trainer/coach Pieter Bernaards zijn eerste officiële optreden bij de rood-zwarten en ook nog eens met een team waarvan hij de helft nog maar net kent. Dit gold natuurlijk ook voor de dames die voor het eerst met elkaar op de groene mat stonden. Het was nieuw, zwaar en warm, erg warm.

Het team van VV Papendrecht was namelijk onlangs aangevuld met een groot aantal speelsters van OMC uit Dordrecht, die samen met hun trainer Pieter Bernaards onlangs overkwamen naar VV Papendrecht.

Ondanks dit alles kan gezegd worden dat het een nuttige en leerzame wedstrijd was, met zeker kansen voor VV Papendrecht. Uiteindelijk bleek de thuisploeg IFC Vr1 net iets te sterk, uitslag: 3-0.

Lees meer over:

ifc damesvoetbal
Deel dit bericht met je vrienden!