woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie houdt inbreker aan in Hendrik Ido Ambacht

14 augustus 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In de nacht van woensdag op donderdag, om ongeveer 01.00 uur, ging bij een garagebedrijf aan de Nijverheidsweg in Hendrik Ido Ambacht het inbraakalarm af. Politiemensen stelden daar toen een onderzoek in.

Bij het pand bleek een ruitje te zijn verbroken en een rolluik stond open. Ook zagen agenten een bloedspoor lopen vanaf het bedrijf. Dit spoor bleek gemakkelijk te volgen en kwam uit bij een nabijgelegen woning. In die woning werd een 39-jarige man aangetroffen die verwondingen had en bloedde.
Hij is als verdachte van de inbraak aangehouden en ingesloten.

Lees meer over:

inbraak nijverheidsweg
Deel dit bericht met je vrienden!