woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Wie maakt een mooie foto van wild dier op eiland IJsselmonde?

31 juli 2015

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Natuurfotowedstrijd. Vakantietijd is een heerlijke tijd om de mooie plekjes van eiland op te zoeken. Wie weet maakt u daarbij wel een prachtige foto en kunt u meedoen aan de foto wedstrijd.

De dertig mooiste foto’s worden in september wordt in het NME Centrum De Groene tentoongesteld. De fotowedstrijd wordt georganiseerd door de Natuurvereniging IJsselmonde en Stichting NME Ridderkerk. Het thema is: Wilde dieren (ook insecten en vlinders) op het eiland IJsselmonde. U kunt nog steeds uw mooiste foto’s op te sturen. De foto's moeten voor 1 september 2015 binnen zijn. De kwaliteit van de foto’s zal beoordeeld worden door een jury.

Per persoon mogen maximaal 3 foto's worden ingestuurd. De 30 mooiste foto’s worden door de jury geselecteerd. Deze foto's worden afgedrukt en opgehangen in het NME centrum de Groene Draak van half september tot half november. Iedereen kan in het NME zijn stem uitbrengen welke drie foto’s hij het mooist vind. Deze stemmen kunnen in de stembus in het NME worden gestopt.

Op 1 december zal door de winnaar bekend worden gemaakt. De winnaar krijgt €100,- en een mooi ingelijste foto. Foto’s kunnen opgestuurd worden naar
info@natuurvereniging-ijsselmonde.nl

Lees meer over:

fotowedstrijd natuur ijsselmonde
Deel dit bericht met je vrienden!