vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Ook Ambachtse bedrijven op Vrijwilligersvacaturebank Drechtsteden

20 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / DRECHTSTEDEN - Sinds kort zijn ook de vacatures van het Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven gemakkelijk digitaal te vinden, namelijk op de vrijwilligersvacaturebank van het Vrijwilligershuis Drechtsteden.

Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven
Dit leerwerkbedrijf, gevestigd op de Nijverheidsweg 46c in Hendrik-Ido-Ambacht, kan veel vrijwilligers leuk en nuttig vrijwilligerswerk verschaffen. Het doel van deze non-profit organisatie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar passend werk. Een team van professionele krachten en vrijwilligers ondersteunt hen daarbij. Zij werken o.a. in de Bakkerij, Fietsenmakerij, Metaalbewerking, Kringloopwinkel etcetera. Op de website www ambachtsebedrijven.nl staan nog meer werkprojecten vermeld.
Vrijwilligersvacaturebank
Op de website vrijwilligershuisdrechtsteden.nl staan talloze vacatures. Omdat zoveel verschillende organisaties hun vacatures erop zetten, valt er veel te kiezen. Willen mensen ‘iets’ doen in de zorg? Of liever in de natuur, sport, cultuur? En wat vinden zij leuk om te doen? Autorijden, koffie schenken, bomen snoeien, dieren verzorgen, organiseren, boekhouden?
Via de website kunnen mensen meteen solliciteren op een leuke vrijwilligersvacature. En voor degenen die liever eerst een oriëntatiegesprek hebben, bestaat de mogelijkheid om in de ochtenduren binnen te lopen op de Spuiweg 93 in Dordrecht of een afspraak te maken via telefoonnummer 078-2000223.

Lees meer over:

vrijwilligers vacatures
Deel dit bericht met je vrienden!