donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden traint voortaan bij ASWH

20 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / DRECHTSTEDEN - De afgelopen jaren trainde Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden bij Conventus in Zwijndrecht. Daar komt vanaf dit seizoen echter verandering in. SV Drechtsteden maakt vanaf heden namelijk wekelijks gebruik van de accommodatie van ASWH.

De mannen in het zwart zullen iedere woensdagavond trainen, terwijl zij indien nodig ook presentaties en themabijeenkomsten kunnen organiseren bij onze vereniging. Afgelopen dinsdag rond de wedstrijd FC Ambacht - FC Utrecht tekenden het bestuur van SV Drechtsteden en ASWH de meerjarige overeenkomst.

 

Lees meer over:

voetbal scheidsrechters aswh
Deel dit bericht met je vrienden!