dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Uitreiking onderscheidingen 'Helden van Ambacht' op 27 november 2015

15 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdagavond 27 november 2015 vindt de uitreiking van de onderscheidingen 'Helden van Ambacht' plaats. 'Helden van Ambacht' is een onderscheiding van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 20 jaar die zich op positieve wijze inzetten voor medemens en samenleving. Zij zijn een inspiratiebron voor anderen.

Kandidaat aanmelden
Wie mag volgens jou dit jaar de titel 'Held van Ambacht' dragen? Je kan jouw kandidaat aanmelden tot 1 oktober 2015. 

Kijk op www.h-i-ambacht.nl/heldvanambacht voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Jury
Een jury onder voorzitterschap van burgemeester Jan Heijkoop beoordeelt de aanvragen en beslist wie de 'Helden van Ambacht' 2015 worden. De jury houdt natuurlijk rekening met de leeftijd van de kandidaat en de aard van de prestatie.

Zie ook:

Lees meer over:

aanmelden helden kandidaat
Deel dit bericht met je vrienden!