vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Speelfabriek wegens groot succes ook dit jaar weer geopend

14 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ook in de week van 20 juli t/m 24 juli is de Speelfabriek weer geopend en kunnen de kinderen weer komen spelen en knutselen in de Speelfabriek. Nog twee zijn er weer diverse activiteiten voor kinderen t/m 13 jaar. Voor slechts € 2,50 wordt dagelijks van 9.30 t/m 15.30 uur een compleet programma aangeboden. Wie de hele week komt koopt een weekkaart voor slechts € 10,=. De Speelfabriek is in Hendrik-Ido-Ambacht in het pand Dock-03, Hoge Kade 58.
 
In de eerste week bezochten al # kinderen de Speelfabriek (Laatste stand ziet u op www.speelfabriek.tk), daarmee is de speelfabriek wederom een succes.
 
Ook het programma in de tweede week van 20 t/m 24 juli bevat veel extra activiteiten. Op 20 juli komt kapsalon ’t Koppie Sjoppie met een hele speciale haarstudio naar de Speelfabriek.

Op dinsdag 21 juli wordt met Drumtastic muziek gemaakt. Woensdagochtend komt de brandweer en is er een workshop van Zinge! Op vrijdag 24 juli is er een DusDans workshop.
 
Vanwege het succes Heeft Stichting Vrij Spel de organisatie achter de Speelfabriek nu dagelijks 20 medewerkers klaar staan om de activiteiten te begeleiden. Alle kinderen zijn welkom, maar bij kinderen onder de 5 jaar moet een volwassen begeleider aanwezig blijven. Natuurlijk mogen alle ouders en opa’s en oma’s blijven.
 
Op de website www.speelfabriek.tk staat veel informatie over de Speelfabriek en stichting Vrij Spel. Heeft u nog vragen dan kunt u een e-mail zenden naar speelfabriek@stichtingvrijspel.nl. Vrij spel is in de avonduren en tijdens de activiteiten bereikbaar via 06-54730858.

Zie ook:

Lees meer over:

speelfabriek vrij spel
Deel dit bericht met je vrienden!