dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Vermiste man in water Lingebos aangetroffen

13 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het lichaam van een 75-jarige inwoner van Hendrik Ido Ambacht, die sinds vrijdagavond werd vermist, is zaterdagmiddag rond half twee aangetroffen in het water van het recreatieterrein Lingebos.

Na het bericht van zijn vermissing werden vrijdagavond zijn kleding en persoonlijke bezittingen op het terrein aangetroffen. Al snel rees het vermoeden dat de man was verdronken. Vrijdagavond is direct begonnen met een zoekactie. Daarbij werden duikers en een boot van de brandweer ingezet. Ook heeft een heli van de Landelijke Eenheid met een warmtebeeldcamera gezocht.

Zaterdagmorgen werd de zoekactie geïntensiveerd. Daarbij is gebruik gemaakt van een boot met sonar. Om dat mogelijk te maken, werd het recreatieterrein afgesloten voor bezoekers.

Zaterdagmiddag is het lichaam van de man aangetroffen.

Lees meer over:

vermist verdronken zoekactie
Deel dit bericht met je vrienden!