donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Cultureel Centrum Cascade wordt deze zomer verbouwd

9 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De verbouwing van Cascade heeft alles te maken de verhuizing van Jeugdteam Ambacht en het Sociaal Wijkteam Ambacht naar Cascade in oktober 2015. Ook het inloopspreekuur van Wijk- en Buurtgericht Werken vindt vanaf 8 september 2015 elke dinsdagochtend plaats in de foyer van Cascade.

Onder één dak
Daarmee komen meerdere inloopvoorzieningen samen onder één dak. De bibliotheek grijpt de verbouwing aan om haar inrichting nog beter af te stemmen op haar bezoekers.
 
Dienstverlening bibliotheek
Vanwege de verbouwing is Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht vanaf 11 juli a.s. gesloten. Op 8 september 2015 opent de Bibliotheek haar deuren weer.
 
De verbouwing betekent ook iets voor de dienstverlening van de bibliotheek. Zo kunnen leden gereserveerde materialen tijdens de verbouwing ophalen en terugbrengen in de Pop-up Bibliotheek in Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht. Ook mogen zij voorafgaand aan de verbouwperiode gratis 10 extra materialen lenen. Die kunnen zij laten registreren aan de bibliotheekbalie. De leden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.
 
Jeugdteam Ambacht en Sociaal Wijkteam Ambacht
Jeugdteam Ambacht en het Sociaal Wijkteam Ambacht nemen medio oktober hun intrek in Cultureel Centrum Cascade. Tot die tijd zijn zij te vinden in De Blije Borgh en op de gebruikelijke inlooplocaties. Kijk voor meer contactgegevens op www.SOPHIA.nl, het Sociaal Portaal Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

bibliotheek jeugdteam cascade
Deel dit bericht met je vrienden!