woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Sponsorfietsers van Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven trotseren de warmte

7 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ALBLASSERWAARD - 24 deelnemers, teamleden en betrokkenen trotseerden zaterdag op de fiets de warmte om geld op te halen voor Ambachtse Bedrijven. De 3e jaarlijkse sponsortocht ging door de mooie Alblasserwaard naar de zuivelfabriek De Graafstroom. Na een leerzame presentatie over deze indrukwekkende kaasfabriek en het nuttigen van heerlijke kaas ging de terugweg weer naar AB.

Als afsluiting werd saamhorig een door de eigen catering klaargemaakte lunch genuttigd. Tot nu toe is 2500,- opgehaald en sponsorgeld komt nog steeds binnen. Het geld zal ingezet worden voor het machinepark van de meubelmakerij; om zinvol en professioneel te werken zijn machines nodig die voldoen aan alle eisen van deze tijd en dat kost veel geld. Ambachtse Bedrijven ziet er naar uit dat er volgend jaar nog meer betrokkenen mee kunnen fietsen!

Lees meer over:

alblasserwaard sponsors catering
Deel dit bericht met je vrienden!