vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Gemeente Belangen geeft haar commentaar op de Kadernota 2016

7 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Gemeente Belangen blijft kritisch. De zorg om de zorg is er nog steeds. Er zijn mensen die niet de gewenste huishoudelijke hulp krijgen, het PGB verhaal dat nog niet op orde is en kinderen met psychische problemen die nog wachten op de juiste beslissing.

Het JSP, scholencluster, zwembad en versterken van Winkel Centrum De Schoof zijn nog niet concreet. Er vertrekken nog altijd ondernemers uit het winkelcentrum. Gemeente Belangen blijft aandacht vragen voor het buurtwinkelcentrum Reeweg.

Het actieplan Duurzaamheid blijven wij nadrukkelijk onze aandacht geven.

Communicatie moet verder verbeteren. Ter inzage leggen van stukken is een verbeterpunt.

Op dienstverlening wordt sterk ingezet. Dat is iets dat onze inwoners direct merken.

De waterbus is een uniek vervoersysteem als fractie van Gemeente Belangen vragen wij ,om het echt uniek te maken ,moet er een bushalte komen.

Gemeente Belangen verwacht dat er nog eens kritisch naar het groenonderhoud wordt gekeken.Inwoners die zelf een stukje groen in hun straat willen onderhouden moeten we terzijde staan.

Tenslotte jongeren in de buitenruimte. Er zou nog een JOP (jongeren ontmoetingsplek) in de Volgerlanden komen. Wij roepen niet alleen de wethouder maar ook de inwoners op, daar nu eens een oplossing met elkaar voor te vinden.

Doel van een JOP is om de eventuele overlast te beperken. Geef de jeugd dan een kans.

Deel dit bericht met je vrienden!