woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Nu ook tijdens de schoolvakanties spelen op de Peuterspeelgroep

6 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - De zomervakantie staat alweer voor de deur! Kinderen die naar een peuterspeelgroep gaan konden tot voor kort niet in de schoolvakanties komen spelen.

Veel kinderen hebben hier wel behoefte aan. Het geeft ze rust en regelmaat. Ook voor ouders kan het fijn zijn als hun peuter in de schoolvakanties naar de opvang kan, bijvoorbeeld als ouders moeten werken. Yes! Kinderopvang verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders en heeft daarom de peuterspeelvakantie.

Weken
Twaalf weken per jaar hebben de basisscholen vakantie. De peuterspeelvakantie is al mogelijk vanaf 7 vakantieweken per jaar. U kunt zelf kiezen in welke vakantieweken uw peuter komt spelen. U bepaalt ook zelf vanaf hoe laat en hoe lang uw peuter komt; het minimum is 7 uur per dag.

Locaties
Yes! organiseert de peuterspeelvakantie in Zwijndrecht op de locatie Frits Vogelstraat 1, in Heerjansdam op de locatie Sportlaan 6/RaJuBiBos en in Hendrik-Ido-Ambacht op de locatie Witte de Withstraat 46/Oase. Alle kindcentra hebben iets bijzonders; de Oase heeft een Christelijke identiteit en op de Frits Vogelstraat en in het nieuwbouwpand RaJuBiBos genieten de kinderen van een geweldige avonturen- en natuurtuin!

Kosten
Geen hogere tarieven, maar gewoon het lage basistarief van € 6,84 per uur. Dit bedrag valt binnen het Belastingplafond, waardoor de volledige uurprijs in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Voor wie?
De peuterspeelvakantie is bedoeld voor peuters die in de schoolweken gebruikmaken van één van de peuterspeelgroepen van Yes! en hiervoor recht hebben op kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Komt uw peuter niet naar de peuterspeelgroep van Yes!, maar heeft u wel interesse in de peuterspeelvakantie? Neemt u dan gerust contact op met Yes! Kinderopvang!

Deel dit bericht met je vrienden!