dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

UVV-vrijwilliger aan het woord - Jane Brussee stopt als projectleider restaurant Blije Borgh

3 juli 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Dagelijks zijn er drie vrijwilligers aan het werk in het restaurant van de Blije Borgh, zij serveren de lunchmaaltijden aan de bewoners. Als projectleider is Jane Brussee verantwoordelijk voor het aannemen en de introductie van deze vrijwilligers, daarnaast zorgt zij ervoor dat de werkroosters in orde zijn en onderhoudt zij met iedereen persoonlijk contact. “Het is een fijne groep met flexibele en gemotiveerde medewerkers. Ik kan altijd een beroep doen op een aantal vaste invallers en in de weekenden en vakanties helpen vaak jongeren mee. Zij hadden het zo naar hun zin tijdens hun maatschappelijke stage dat ze hier zijn blijven hangen, echt heel leuk.”

Jane heeft brede werkervaring, zowel op kantoor als in de winkel, en wilde daarna ook graag aan de slag. “De horeca sprak me aan en dat is een goede keuze geweest, inmiddels werk ik al zes jaar met veel plezier voor het restaurant. De taken van de projectleider zijn hier heel afwisselend, ik heb veel contact met mensen, zowel met de vrijwilligers en het bestuur van de UVV als met de coördinator van de Blije Borgh. Twee keer per jaar organiseer ik een vergadering zodat we met de hele club vrijwilligers bij elkaar komen, dat is altijd heel gezellig en leerzaam. Daarnaast is er nog het administratieve werk, zoals het maken van de werkroosters en het bijhouden van de urenlijsten, dat doe ik op de computer.”

Binnenkort stopt Jane om gezondheidsredenen met haar werk als projectleider. “Echt heel jammer, het was een moeilijke beslissing. Natuurlijk wil ik graag kennismaken met iemand die mijn taken kan overnemen. De nieuwe projectleider wordt door mij ingewerkt, ik zorg ervoor dat alles goed wordt overgedragen. Met het werk ben je gemiddeld 2 tot 3 uur per week bezig, maar je krijgt er ontzettend veel voldoening en plezier voor terug.”

Bent u handig met de computer, kunt u organiseren en regelen en lijkt het u leuk om veel contact te hebben met mensen? Wellicht bent u onze nieuwe projectleider! Kijk op de website http://uvv.ambacht.net en neem contact op voor meer informatie.

Tekst: Heleen Verspille
Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie

Lees meer over:

blije borgh uvv projectleider
Deel dit bericht met je vrienden!