woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Man betrapt met gestolen koperen kabels

2 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft woensdag 1 juli om 04.15 uur een 38-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden op verdenking van diefstal van koper.

Woninginbraak in Reeuwijk
De politie kreeg even na 04.00 uur de melding dat van een poging woninginbraak aan de Burgemeester Bracklaan in Reeuwijk. Ter plaatse bleek dat een man in de tuin had gestaan. De man was inmiddels met de fiets weggereden in de richting van de Kennedylaan. Agenten zagen op de Burgemeester Bracklaan een man fietsen die aan het signalement voldeed en wilden hem aanspreken. Nog voordat dat gebeurde viel de man om met de fiets. Op en om de fiets lagen koperen kabels. Na onderzoek bleek dat de kabels waren weggenomen uit een aanhanger die op de Burgemeester Bracklaan stond. De man werd aangehouden wegens diefstal. Bij hem werden inbrekerswerktuigen aangetroffen.

1-1-2, daar pak je ook daders mee
Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

Lees meer over:

diefstal reewijk koper
Deel dit bericht met je vrienden!