donderdag 2 juli 2020

Alles over Ambacht

Gratis zwemabonnement voor ouders van de voedselbank

30 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Zwembad de Louwert is het grootste en gezelligste zwembad van de hele regio. In het voorjaar van 2015 hebben het zwembad en Jumbo van Daalhuizen de handen in één geslagen om de zomerabonnementen met een leuke korting aan te kunnen bieden.
 
Jumbo van Daalhuizen en zwembad de Louwert hebben de kinderen van de voedselbank een gratis abonnement beschikbaar gesteld. De abonnementen zijn op woensdag 3 juni 2015 op een feestelijke manier overgedragen aan de kinderen. Zwembad de Louwert, Jumbo van Daalhuizen en de voedselbank wensen jullie heel veel zwemplezier deze zomer.
 
Een mede-inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht, die graag anoniem wil blijven, was ontzettend enthousiast over dit initiatief en heeft er voor gekozen om 2 abonnementen voor volwassenen beschikbaar te stellen zodat er ook ouders mee kunnen naar het zwembad. Een geweldig gebaar!

Lees meer over:

louwert jumbo
Deel dit bericht met je vrienden!