woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Danny Makkelie reikt scheidsrechterdiploma’s uit

26 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Maandagavond 25 mei 2015 heeft KNVB-docent en betaald voetbal scheidsrechter Danny Makkelie in de ASWH kantine 17 diploma’s uit mogen reiken aan cursisten van de voetbalverenigingen ASWH, IFC, VVGZ, Dubbeldam, Pelikaan en Dubbeldam.

ASWH heeft in het kader van de in oktober ontvangen ARAG-certificering een aantal adoptieverenigingen onder haar hoede. Gezamenlijk is een BOS (Basis Opleiding Scheidsrechter) cursus in de ASWH-kantine georganiseerd met Danny Makkelie als docent. Spelregeluitleg, het fluiten van stagewedstrijden en het maken van strafrapporten staan bij zo'n cursus onder andere op het lesprogramma. De cursus wordt afgesloten met een spelregeltoets. Is alles met een voldoende afgesloten, dan ontvangt de cursist de felbegeerde oranje KNVB-scheidsrechtersbadge.

Tenslotte had Danny een pittige scheidsrechtervoetbalquiz in elkaar gezet, waar menigeen zijn tanden op stuk beet, toch was er een winnaar met slechts 2 fouten. Hij ontving een mooi KNVB-mapje.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!