woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Bezoek van blinde geleidehond aan Yes! Kinderopvang

22 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Yes! Kinderopvang zet zich als buitengewoon betrokken organisatie regelmatig in voor verschillende goede doelen. Momenteel zetten de locaties van Yes! in Zwijndrecht zich in voor het goede doel; KNGF Geleidehonden.

Door middel van het inzamelen van plastic dopjes op de locaties steunen we  het KNGF Geleidehonden! De ingezamelde doppen leveren namelijk geld op bij recyclebedrijven. Deze opbrengst gaat geheel naar de opleiding van de geleidehonden.

Samen met de kinderen sparen we de doppen en we leggen natuurlijk ook uit wat KNGF Geleidehonden inhoudt en wat de honden voor mensen kunnen betekenen. En als klap op de vuurpijl komt er ook een geleidehond op een aantal locaties langs!

 

Lees meer over:

kinderopvang kngf geleidehonden
Deel dit bericht met je vrienden!