woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Guido Görtzen te gast bij volleybalvereniging Vollido

18 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 13 mei was volleybaltopper Guido Görtzen te gast bij volleybalvereniging Vollido om training te geven aan de eigen jeugd.

De aanmeldingen voor deze clinic waren bij secretaris Janie van der Linden direct volop binnengestroomd en dat was te merken: zo'n 35 jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar luisterden geconcentreerd naar de aanwijzingen van oud-olympisch kampioen Görtzen waarna de oefeningen in kleine groepen, met hulp van eigen trainers vanuit Vollido, werden uitgevoerd.

Na een uitvoerige warming-up en krachttraining werden diverse oefeningen gedaan waarbij de volleybaltechniek nog eens goed onder de loep werd genomen, met name de pass-techniek en aanvalstechniek. Na een groepsfoto konden belangstellenden ook nog met Guido Görtzen en zijn gouden medaille op de foto, waar hij uitgebreid de tijd voor nam. Al met al een sportieve en leerzame avond voor de jeugd, waarbij de dank van Vollido uiteraard uitgaat naar Guido Görtzen en zijn bereidheid om de clinic te komen geven.

Lees meer over:

volleybal clinic vollido
Deel dit bericht met je vrienden!