woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Opening nieuwe weekmarkt Hoogambacht

1 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdagochtend 2 mei 2015 om 11.00 uur geeft wethouder André Flach het startsein voor de nieuwe weekmarkt Hoogambacht. De nieuwe weekmarkt is een kleinschalige, gezellige markt met een divers aanbod van producten. Tijdens de officiële opening is er voor de kinderen een springkussen en voor de bezoekers limonade en wat lekkers.

Weekmarkt op zaterdag
De weekmarkt vindt elke zaterdag van 9:00 – 15:00 uur plaats voor de proefperiode van drie maanden. Na deze periode wordt de weekmarkt geëvalueerd en besluit de gemeenteraad over eventuele voortzetting van de markt.

De weekmarkt vindt u in de wijk De Volgerlanden op de Sophiapromenade tegenover de winkels van winkelcentrum Hoogambacht.

Lees meer over:

weekmarkt hoogambacht
Deel dit bericht met je vrienden!