zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Selectieteams van DVS boeken relatief eenvoudige overwinningen

28 april 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - De hoofdselectieteams boekten relatief eenvoudige overwinningen. De hoofdmacht ligt daarnee op koers voor het kampioenschap. “De Reserves’ liggen dat niet meer, de kampioen is bekend in res3e klasse en plek twee lijkt het hoogst haalbare. DVS A1 boekte een overwinning, met name op zichzelf (lees hieronder meer..)

DVS '69 1 - Stormvogels 1     18 - 11
De bezoekers konden DVS nog enigszins bijbenen vlak na rust (9-7), maar daarna was het ook direct gedaan. De beslissende voorsprong werd gepakt bij 13-10, daarna raasde de ploeg van coach Beuk  door naar 17-10. In de poule heeft DVS alleen nog te duchten van ONDO. Als DVS de volgende wedstrijd, -tegen Oranje Nassau/ Spirit- op 9 mei wint, dan zal op 16 mei de clash plaats vinden tussen beide topploegen  in Middelburg.

DVS '69 2 - Kinderdijk 3     14 -   5
Laagvlieger Kinderdijk was zonder enige verwachting naar Ambacht gekomen en dat bleek. Het publiek kreeg een abominabele wedstrijd voorgeschoteld dat weliswaar in een gemakkelijke overwinning voor DVS leidde. In de poule is plek twee het hoogst haalbare omdat ONDO afgelopen weekend kampioen werd. De nummer drie, Oranje Nassau/ Spirit komt 9 mei op bezoek op Sportpark Schildman.

Albatros A2 - DVS '69 A1     13 - 14
Een wedstrijd om van te smullen. Buurtgenoot Albatros pakte een 6-1 voorsprong, maar DVS had de ploeg uit Zwijndrecht bij rust al bijgehaald. De ploeg speelde nu uitstekend “functioneel” waardoor de sterke punten naar boven kwamen. Zelfs werd een voorsprong van 11-14 gepakt en werd de slotfase nog spannend omdat de Ambachtse jeugd niet meer zorgvuldig speelde. Toch werd de overwinning over de meet getrokken! DVS is nu van de voorlaatste plaats af en kan in deze poule zelfs nog in subtop komen! Op 9 mei kan dat dan in de thuiswedstrijd tegen huidig koploper Ventura Sport

Overige uitslagen:
DVS '69 3 - PKC / SWKGroep 6                      8 - 13
DVS '69 5 - Ventura Sport 5                           14 - 9
DVS '69 D1 - Vriendenschaar D1                   7 - 4
RWA D2 - DVS '69 D3                                       9 -  4
DVS '69 E2 - ADO E1                                        4 - 6
Oranje Zwart / De Hoekse E1 - DVS '69 E1  9 - 4
DVS '69 F1 - Merwede F4                               27 - 0
DVS '69 F2 - 't Capproen F1                             7 - 0

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!