zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Tweede herenteam Vollido handhaaft zich met gemak

28 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Hoewel vorig seizoen de eerste drie herenteams van Vollido zich kampioen binnen hun eigen klassen mochten noemen, bleek het dit seizoen toch lastig om de nieuwe verworven niveaus te verdedigen: zowel het 1e als het 3e herenteam degradeerden direct uit het hogere niveau. Het tweede herenteam, dit seizoen voor het eerst gesponsord door Paramedisch Centrum de Schoof, lukte het met gemak om het hogere niveau te behouden.

Een bijzonder feitje bij dit team is dat de gemiddelde leeftijd van team 44,8 jaar is. Voor het handhaven in de Promotieklasse waren er echter geen jongere invallers nodig: de heren hebben dit seizoen een mooie 5e plek weten te behalen.

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!