zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Team mini-volleyballers Vollido naar regiokampioenschappen

28 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het afgelopen seizoen heeft een groot gedeelte van de jongste jeugd van Vollido toernooien gespeeld, onder andere op niveau 4, het laatste niveau waarop je toernooien mag spelen. Al snel bleek een van de teams van Vollido te sterk voor het reguliere niveau 4, en mocht op een hoger niveau de toernooien gaan spelen.

Dat was zelfs een beetje saai, maar er was een doel: het team met de meeste punten mocht op 25 april naar de regiokampioenschappen in Eindhoven. Daar gingen Naomi, Shevonne, Quinten, Luna en Naomi wel voor! Dus werden de toernooien netjes bijna allemaal gewonnen, en mocht dit team, onder leiding van Patrick en Mariska, zaterdag naar de regiokampioenschappen.

Daar bleken de tegenstanders net een maatje te groot, met een 4e plek in de poule gingen ze niet door naar een volgende ronde. Dat neemt niet weg dat we supertrots zijn op deze kanjers, goed gedaan allemaal!

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!