vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

XO Boats lanceert XO 250 met Esthec® dek

22 april 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - De XO 250 is het nieuwste paradepaardje van XO Boats dat zowel kwalitatief als esthetisch gezien een uitstekende indruk maakt. De Finse botenfabrikant is relatief kort – sinds 2009 – actief op de markt maar is zeer succesvol. XO Boats weet zich met de lancering van de XO 250, die ruim 7,5 meter lang is, opnieuw in positieve zin te onderscheiden van de concurrentie.

XO Boats uit Hendrik Ido Ambacht combineert in haar nieuwe motorboot een vernieuwd, modern design met de superieure vaareigenschappen waar de boten van het merk om bekend staan. De ongekende designmogelijkheden en de kwaliteit van het materiaal maakten Esthec tot de perfecte keuze voor dekafwerking op de XO 250.

XO 250: onderscheidend op alle vlakken
Ongeëvenaarde vaareigenschappen worden in de XO 250 gecombineerd met een volledig nieuw ontwerp. Het interieur van de motorboot kent enkele slimme verbeteringen ten opzichte van haar voorganger, zoals een bank in de volledige breedte, die kan worden omgetoverd tot een luxe zonnedek. Daarnaast beschikt de XO 250 over een cabriokap, die onder de bank kan worden opgeborgen.

Tevens is er de mogelijkheid tot montage van een koelkast. In het oog springend zijn de nieuwe, sportief uitgevoerde stoelen. Ook de vaareigenschappen hebben een boost gekregen, door onder andere een verbetering van de ergonomie. Alle verbeteringen die XO Boats heeft doorgevoerd in de XO 250, leiden tot een vaarervaring met optimaal comfort en gemak. Ook heeft de botenfabrikant goed gekeken naar de dekken. De eigenschappen van Esthec passen namelijk uitstekend bij de moderne, onderscheidende uitstraling en de ongekende kwaliteit van de motorboten van XO Boats. Een Esthec dek wordt dan ook steeds vaker gekozen als dekafwerking.

Esthec Nautical Decking
Het feit dat XO Boats – een sterk groeiend merk dat zich richt op verdere internationale expansie – kiest voor een dek van Esthec Nautical Decking, toont aan dat Esthec de beste keuze is op het gebied van kwaliteit en uitstraling. De Finse botenfabrikant stelt op deze vlakken immers de hoogste eisen. Een dek van Esthec is duurzamer en kwalitatief hoogwaardiger dan dekken gemaakt van pvc of teak. Het onderhouds- en milieuvriendelijke Esthec behoudt vorm en kleur en biedt de mogelijkheid tot volledige vrijheid in design.

Elk ontwerp kan in het dek worden verwerkt. Zo kan de klant zelf de kleur van het dek bepalen en kiezen voor bijvoorbeeld de kleuren Smoke en Biscuit, die zorgen voor een moderne uitstraling. Door standaard het bedrijfslogo in het dek van de XO 250 te laten verwerken, maakt XO Boats zelf ook optimaal gebruik van de onbeperkte ontwerpmogelijkheden die Esthec te bieden heeft. Zowel klant als fabrikant geniet dus van de vele toepassingsmogelijkheden van Esthec.
 

Lees meer over:

design xo boats motorboot
Deel dit bericht met je vrienden!