zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Goodmorning Be You groot succes bij WorkoutCentre Be You

18 april 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 18 april 2015 heeft WorkoutCentre Be You de Goodmorning Be You georganiseerd. Tijdens het evenement hebben de deelnemers kennisgemaakt met vier vormen van deze eeuwenoude ontspanningsvorm in een modern jasje. Tijdens het evenement hebben de deelnemers een workshop gevolgd in verschillende bewegingsvormen, gevolgd door een smakelijke, doch gezonde brunch. De ingrediënten voor deze brunch werden verzorgd door Hoogvliet Versmarkt, zonder welke dit uitgebreide eetfestijn niet mogelijk zou zijn geweest.

Het personeel van WorkoutCentre Be You was al in de vroege uurtjes bezig met het bakken van gezonde muffins en het voorbereiden van de zaal. Alle deelnemers hebben om 07.45 uur verzameld bij WorkoutCentre Be You waarna de ontspannende ochtend om 08.00 uur kon beginnen. In een twee uur durende sportieve ochtend werden de vormen: yoga, Essentrics™, Pilates, Hatha Yoga en BODYBALANCE van Les Mills gepresenteerd en beoefend. WorkoutCentre Be You bedankt haar sponsoren voor het creëren van een ultieme yoga beleving voor leden en inwoners van de Zwijndrechtse waard. Met een speciaal dankwoord voor Hoogvliet Versmarkt, Smits Vastgoedzorg en Bezichtig.nu.

 

Lees meer over:

fitness WorkoutCentre Be You
Deel dit bericht met je vrienden!