vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Eerste Kampioenen bij Volleybalvereniging Vollido bekend

13 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Hoewel de competitie nog een week duurt, en dit voor sommige teams bij Volleybalvereniging Vollido nog erg spannend is, zijn de eerste kampioenen binnen de vereniging bekend!

Jongens C1 vormde dit jaar voor het eerst een team in deze leeftijdscategorie, en was direct succesvol. Onder leiding van trainer Ellen Smid werden de jongens kampioen! Goed gedaan jongens!

Ook voor het 3e team aan de dameskant, was de eerste plaats te bewonderen. Deze dames kwamen dit seizoen uit in de 3e klasse en hebben slechts 1 wedstrijd verloren. Met overmacht kampioen dus, en ook dat moest gevierd worden. Gefeliciteerd meiden!

Voor dames 1 en dames 2 lijken de kansen op promotie verkeken, nadat beide teams afgelopen zaterdag niet konden winnen van hun directe tegenstanders. Voor enkele jeugdteams is de laatste wedstrijd nog beslissend in de race om het kampioenschap, waarna het zaalseizoen zal worden afgesloten en de beachvelden naast het eigen clubhuis aan de Reeweg weer zullen worden klaargemaakt voor de zomer. Ook volleyballen bij Vollido? Kijk op vollido.nl voor meer informatie.

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!