vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuw Atos sportprogramma op zondag

13 april 2015

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Sinds deze week is er bij ATOS radio een nieuw sportprogramma te beluisteren. De naam van dit radioprogramma is Sport op Zondag en het wordt, zoals de naam al aangeeft, iedere zondag uitgezonden vanaf drie uur ‘s middags. In dit nieuwe programma wordt niet alleen aandacht besteed aan voetbal maar zal er ook volop ruimte zijn voor de andere sporten van onze streek.

Inhoud van het programma
Een nieuw sportprogramma op zondag was, naast het vertrouwde Atos Sport op zaterdag, een langgekoesterde wens bij de Atos sportredactie. Niet alleen omdat er op zondag ook gesport wordt, maar om ook een uitzending te hebben waarin meer ruimte is om over sport-onderwerpen na te praten. Daarin wil men, naast voetbal, ook andere sporten betrekken die in onze streek beoefend worden.

Het nieuwe Sport op Zondag wordt daarom grofweg in twee delen gesplitst. In het eerste uur zal de meeste aandacht toch uitgaan naar het voetbal. Met daarin wedstrijdresultaten, nabeschouwingen en achtergronden. Waarbij natuurlijk de verrichtingen van IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht worden gevolgd; de enige ploeg uit onze streek die ook op zondag voetbalt. Het tweede uur staat volledig in het teken van andere sporten zoals korfbal, basketball, turnen, handbal, tafeltennis etc. Iedere week zal daarbij een bepaalde sport centraal staan.

Het productieteam
De presentatie is in handen van Bram Keuning die Sport & Media studeert en momenteel stage loopt bij de KNVB. Hij wordt bijgestaan door routenier Paul Budde, die de vaste Atos luisteraars zullen kennen als sportverslaggever en gastpresentator bij Atos Sport. Voor de technische en programmatische ondersteuning zorgt Allan de Jong die ook betrokken is bij ondermeer het Atos lokale actualiteitenprogramma Informatos.

Ontvangst en contact
Sport op Zondag is te beluisteren op zondagmiddag tussen 15:00 en 17:00 via Atos radio, de Atos kabelkrant of de Atos website. Terugluisteren kan via Uitzending Gemist op www.Atosrtv.nl. Sportverenigingen die willen reageren of in contact willen komen met de sportredactie kunnen een e-mail sturen naar sport@atosrtv.nl  of schrijven naar Atos Sport, Postbus 428, 3330 AK Zwijndrecht.  

Personen op de foto’s v.l.n.r.: Bram Keuning, Allan de Jong en Paul Budde.

Lees meer over:

atos radio sportprogramma
Deel dit bericht met je vrienden!