zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Man aangehouden op verdenking van ontucht

13 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie van Hendrik Ido Ambacht heeft dinsdag een 66-jarige man uit Ridderkerk aangehouden die ervan verdacht wordt ontuchtige handelingen te hebben gepleegd met een jong kind. De man is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit vast.

De politie kon de man vlak na de melding aanhouden. In de buurt was enig onrust over een man die kinderen aansprak. De politie heeft daarop extra gesurveilleerd. Deze man maakte zich overigens niet schuldig aan een strafbaar feit. De politie onderzoekt of de aangehouden man dezelfde is als de man waar de eerdere meldingen over gingen.

Lees meer over:

aanhouding ontucht
Deel dit bericht met je vrienden!