zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Fractie van Gemeente Belangen uit ongenoegen over afschieten konijnen

7 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De fractie van Gemeente Belangen wil haar ongenoegen uiten over het feit dat er in dit seizoen volwassen konijnen worden afgeschoten op/bij de begraafplaats aan de Achterambachtseweg. Natuurlijk heeft de fractie begrip voor het feit dat nabestaanden problemen hebben met het weg zakken van gedenkstenen.

Maar dit afschieten zou op een ander tijdstip moeten plaatsvinden en niet op dit moment (Paasgedachten) dat er jonge konijnen gevoed moeten worden.

De gemeente doet er veel aan om als milieuvriendelijk te worden beoordeeld, twee weken geleden b.v. heeft zij een convenant met Milieudefensie getekend om als een bij-vriendelijke gemeente in de boeken te kunnen worden opgenomen.

Dan staat het nu afschieten van konijnen wel in schril contrast hier tegenover.

Deel dit bericht met je vrienden!