zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuws van het Jeugdspeelpark: JSP biedt kijkje in de toekomst

2 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Jeugdspeelpark organiseert op 9 april a.s. een inloopmiddag/avond voor haar toekomstige buren - na verhuizing van het Jeugdspeelpark naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht - en andere geïnteresseerden.
 
Inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn daarbij van harte welkom. Het Jeugdspeelpark licht een tipje van de sluier op; Wat is er tot nu toe bedacht voor de nieuwe locatie?
 
Medewerkers van de gemeente zijn ook aanwezig om informatie te verstrekken over de locatie en de ruimtelijke procedure.
 
Kinderen, jongeren, ouders, opa’s en oma’s; het Jeugdspeelpark ontvangt hen allemaal  graag op de oude locatie van het Jeugdspeelpark om te laten zien en horen wat de toekomst brengt.
 
De koffie/thee en limonade staan klaar vanaf 16.00 uur. Van tevoren aanmelden is niet nodig.
 
Locatie:  Jeugdspeelpark,
               van Kijfhoekstraat 302
               3341 ST Hendrik-Ido-Ambacht
Datum:    9 april 2015
Tijdstip:   tussen 16.00- en 19.30
 
Groter park, groter aanbod
Als het aan het bestuur van het Jeugdspeelpark en aan de gemeente ligt, dan verhuist het Jeugdspeelpark op niet al te lange termijn naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. Daar is in principe ruimte voor de uitbreiding, die het Jeugdspeelpark al langer wenst. Het gaat niet alleen om een uitbreiding van het oppervlak, maar tegelijkertijd over een verbreding van het aanbod.

Plannen en procedure
Het Jeugdspeelpark heeft nu een globaal plan voor de inrichting van het nieuwe terrein en voor de manier waarop het Jeugdspeelpark verder vorm kan krijgen. Hoe het precies zal uitpakken is nog niet bekend. Er moet nog een aantal besluiten genomen worden en een ruimtelijke procedure worden gevolgd voor het echt zover is.
 
Meer weten?
Kom naar de inloopbijeenkomst, laat u informeren en stel uw vragen!

Deel dit bericht met je vrienden!