donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Stoffelijk overschot van vermiste mevrouw Rijsdijk gevonden

23 maart 2015

HENDRIK-IDO-AMBACHT  – Afgelopen zondag om 9.30 cirkelde er een politiehelikopter boven het Baxpark en winkelcentrum Louwersplein. Daarmee zocht de politie naar mevrouw Rijsdijk (79 jaar); ze was vermist en de politie maakte zich grote zorgen over haar gezondheid. ’s Avonds was mevrouw Rijsdijk echter nog steeds niet gevonden, zodat er vrijwilligers ingezet werden, helaas zonder resultaat. Maandagochtend werd er een stoffelijk overschot gevonden aan de nabijgelegen Coba Ritsemastraat. De politie bevestigde dat het daadwerkelijk ging om de vermiste mevrouw Rijsdijk. De redactie wenst de nabestaanden dan ook veel sterkte.

Door: Jan-Willem Schneider

Lees meer over:

Baxpark
Deel dit bericht met je vrienden!