vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe lessenreeks Opa-Oma-Peutergym bij Hi5Ambacht

23 maart 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de succesvolle eerste lessenreeks opa-oma-peutergym start Hi5Ambacht op 10 april weer met een leuke nieuwe lessenreeks in Sporthal de Ridderhal.

In eerst half uur gaat iedereen lekker sporten. De peuters en opa’s of oma’s kunnen zich uitleven op de verschillende materialen die iedere week klaarstaan in de zaal. Na een half uur samen sporten, is er voor de opa’s en oma’s een kopje koffie of thee. De peuters kunnen dan nog een kwartiertje uitrazen.
 
Door rennen, ballen, rollen, klimmen en andere speelse oefeningen ontwikkelen de peuters  hun motoriek. Ook de opa’s of oma’s blijven in beweging, want wat is er nou leuker dan meedoen met jouw kleinkind!
 
Daarnaast is het een goede uitlaatklep voor de energieke peuters. Voor de wat angstige  peuters een goede manier om grenzen te verlegen. Ze leren er meer te durven en op een veilige manier te bewegen.
 
De Opa-Oma gym is voor peuters van 1,5 jaar (als ze kunnen lopen) tot 4 jaar. De opa’s en/of oma’s helpen de peuters bij de verschillende oefeningen en doen gezellig mee. De eerste 45 minuten, van 10.00 tot 10.45  zijn voor de peuters van 1,5 jaar tot 2,5 jaar. Van 11.00 tot 11.45 kunnen de peuters van 2,5 tot 4 jaar zich lekker uitleven.
 
De Opa-Oma Peutergym is op vrijdagochtend in de Ridderhal. We starten op vrijdagochtend 10 april. De andere data zijn;17 april, 1 mei, 8 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni. De kosten voor deze 7 keer zijn 35,- voor de peuter, opa en/of oma en een kopje koffie, thee en limonade. Opgeven kan via www.hi5ambacht.nl

Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke impulsregeling brede scholen, sport en cultuur.

Lees meer over:

lessen brede school hi5ambacht
Deel dit bericht met je vrienden!