donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Erepenning voor Fred van Stratum uit handen van Burgemeester Jan Heijkoop

20 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontving de heer Fred van Stratum zaterdag 21 maart een erepenning uit handen van burgemeester Jan Heijkoop. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn buitengewone inspanningen voor het verenigingsleven van Hendrik-Ido-Ambacht.

Het gemeentebestuur is de heer Van Stratum zeer erkentelijk voor zijn buitengewone inspanningen voor het verenigingsleven van onze gemeente. Bij korfbalvereniging DVS'69 is hij als voorzitter bepalend geweest in de bouw en de locatie van de clubgebouwen en in de aanleg van een kunstgrasveld. Hij heeft vele activiteiten ontplooid om de vereniging financieel gezond te houden.

Ook heeft hij door zijn inspanningen veel publiciteit voor de vereniging gegenereerd. Naast zijn vele werkzaamheden voor de korfbalvereniging heeft de heer Van Stratum ook een aantal initiatieven in onze gemeente gestart zoals het ‘Kunstrondje Hendrik-Ido-Ambacht’, de Stichting ‘Top Fit’ en de ‘vrienden van het Baxpark’. Bij voetbalvereniging IFC, mannenkoor Internos en de Anbo heeft hij actief bijgedragen aan de PR-activiteiten. Sinds het voorjaar van 2005 is hij expositie-meester van het Historisch Genootschap en heeft hij vele tentoonstellingen en expo’s georganiseerd. Het gemeentebestuur van Hendrik-Ido-Ambacht is er trots op dat zij zo’n inspirerende betrokken verenigingsman als inwoner te hebben.

Lees meer over:

erepenning Baxpark hotel ara
Deel dit bericht met je vrienden!