vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Goodmorning Be You Yoga event bij WorkoutCentre Be You

16 maart 2015

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 18 april 2015 is WorkoutCentre Be You the place to be voor yoga- en pilates fanaten tijdens een yoga evenement van WorkoutCentre Be You genaamd: Goodmorning Be You! Tijdens dit evenement kan de deelnemer kennismaken met vier vormen van deze ontspanningsvorm in een modern jasje. Niet alleen is het heerlijk ontspannend, het is ook nog eens goed voor je! Omdat er zo veel verschillende soorten zijn, lijkt het het team van WorkoutCentre Be You in Hendrik-Ido-Ambacht een goed idee om een zogenaamde ‘yogaproeverij’ te houden.

Tijdens de Goodmorning Be You zal er aandacht worden besteed aan zowel lichaam en geest, tijdens een reis door de groepslessen: yoga, BODYBALANCE van Les Mills, Pilates en Essentrics™. Elk van deze vormen komen een halfuur aan bod en zijn toegankelijk voor leden en niet leden van WorkoutCentre Be You van ieder fitheidsniveau. Alles vindt plaats onder begeleiding van professionele, gecertificeerde docenten van WorkoutCentre Be You.

Na de lessen staat er een lekkere brunch klaar, hierbij kan een keuze worden gemaakt uit verschillende smoothies en kleine zoete- en hartige lekkernijen. De brunch wordt verzorgd door de diëtiste van WorkoutCentre Be You en zal mede mogelijk worden gemaakt door één van de hoofdsponsors: Hoogvliet versmarkt.

De kosten voor deelname bedragen € 15 per persoon, inclusief brunch. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.
Kijk voor meer informatie waaronder het programma, tickets en andere nieuws informatie over Goodmorning Be You op: www.workoutcentre.nl/goodmorning-be-you

Deel dit bericht met je vrienden!