vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Willem Schneider over de kandidaten voor de komende Verkiezingen

13 maart 2015

HENDRIK IDO AMBACHT / DRECHTSTEDEN - Willem Schneider schreef een nieuwe, en actuele column over de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen met de naam: 'Wees in alle staten, shop in schappen en kies dé Kandidaat.'

Willem vervolgt zijn column met: "U gaat toch op 18 maart ook stemmen? Deze kans moet u naturlijk aangrijpen want ze is uniek: u mag uw stem twee keer uitbrengen, namelijk op statenleden van de provincie en op leden van het Waterschap. En het is ook natuurlijk want bij het waterschap gaat het om de natuur!  Daarom heeft columnist Willem Schneider uit Hendrik-Ido-Ambacht eens goed de lijsten van de kandidaten doorgenomen. Deze lijsten zijn ook bij u thuis op de mat gevallen. Daarbij kijk ik vanzelfsprekend naar de kandidaten uit de gemeenten in de Drechtsteden."

Klik hier voor de gehele column van Willem Schneider over de kandidaten bij de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen uit de Drechtsteden.

Deel dit bericht met je vrienden!