donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Sluit uw voertuig altijd goed af en geef auto-inbrekers geen kans

10 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De afgelopen weken breken er regelmatig dieven in bij auto’s met een airbag of navigatiesysteem. Die halen ze eruit en ze verdwijnen ermee. In één nacht gebeurt dit bij soms wel drie tot vijf auto’s in onze gemeente. Het lijken gerichte en geplande acties van deze inbrekers.
 
Opsporen
De diefstallen komen in de hele gemeente voor, maar de wijken Krommeweg-zuid en Sandelingen zijn vaker aan de beurt. De politie heeft al diverse acties gehouden om daders op te sporen. Denk aan het controleren van voertuigen die de gemeente inkomen, het aanhouden van voertuigen in wijken en het aanspreken van de bestuurders. Ook surveilleerden politie en beveiligers deze week een hele nacht, maar helaas zijn de daders nog niet aangehouden.
 
Help mee
Ook u kunt meehelpen. Sluit altijd uw voertuig goed af en laat er geen waardevolle spullen in achter. En verder bent u de ogen en oren in de wijk! Let buiten goed op en ziet u of hoort u iets verdachts, twijfel dan niet, maar bel 112.

Deel dit bericht met je vrienden!