donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Provinciale en Hollandse Delta Lijsttrekkers PvdA bezochten de Sophiapolder

3 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen woensdag 25 februari bezochten de provinciale lijsttrekker van de PvdA Zuid-Holland Ron Hillebrand en lijsttrekker van de Hollandse Delta Dorien Kickert, samen de Sophiapolder in Hendrik-Ido-Ambacht. De oversteek naar de polder werd onder barre ‘Hollandse’ weersomstandigheden met de hybride veerpont gemaakt.

Gewapend met paraplu’s werd het natuur- en watergebied onder begeleiding van wethouder Floor van der Velde verder verkend. Na een kleine rondvaart over het drierivierenpunt werd er weer aangelegd aan de ponton aan de Veersedijk.

Met het bezoek benadrukken de lijsttrekkers het belang van duurzaamheid en milieu voor de komende bestuursperiode. De PvdA vindt dat het werkgelegenheidsbeleid de solidariteit en de milieukwaliteit moet bevorderen. De provincie investeert alleen in innovatiefondsen als er een positief effect is op milieu en werkgelegenheid.Iedereen moet mee kunnen doen en mee kunnen profiteren van de economische kracht van Zuid-Holland. Werk voor lager geschoolden en arbeidsgehandicapten krijgt daarbij extra aandacht. De Zuid-Hollandse economie is sterk op de wereldeconomie georiënteerd. Met drie universiteiten, de haven van Rotterdam en de (glas)tuinbouw heeft Zuid-Holland veel mogelijkheden om te blijven groeien en te zorgen dat elke inwoner hier een passende baan kan vinden.

Lees meer over:

PvdA sophiapolder
Deel dit bericht met je vrienden!