vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

SGP organiseert grote verkiezingsavond

2 maart 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De SGP organiseert op dinsdag 10 maart een grote verkiezingsavond in de Dorpskerk van Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens deze avond zullen verschillende politici speechen over de aanstaande verkiezingen van de Provinciale Staten, Eerste Kamer en Waterschap.

Tijdens deze avond zullen Servaas Stoop, lijsttrekker voor SGP in de Provincie Zuid-Holland, Diederik van Dijk, kandidaat Eerste Kamerlid en Wim de Jong lijsttrekker van het Waterschap, een korte inleiding geven. Het centrale thema deze is avond is: ‘Samen voor Zuid-Holland’. Het geheel staat in het teken van de verkiezingen op 18 maart 2015 voor de verkiezingen voor Provinciale Staten en de waterschappen.

De Statenleden kiezen vervolgens de Eerste Kamer. Interessante vragen daarbij zijn of deze verkiezingsuitslag bepalend is voor de toekomst van het kabinet Rutte-II en de sleutelrol van de SGP in Den Haag. Maar ook Provinciale thema’s die de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht raken zullen ter sprake komen.

Als laatste zal ook de rol van het Waterschap – de oudste bestuurslaag van Nederland – aan de orde komen. Ambachter Wim de Jong zal de werking van het Waterschap toelichten. Het belooft een interessante avond te worden met voldoende interactie met het publiek. Debatleider Erik van Hartingsveldt zal de avond leiden. De bijeenkomst wordt gehouden in de Dorpskerk, Kerkplein 13 te Hendrik-Ido-Ambacht. Iedereen is van harte welkom, dus ook niet-leden en jongeren. De koffie staat klaar vanaf 20:15 uur.

Foto: De SGP organiseert op dinsdag 10 maart een grote verkiezingsavond in de Dorpskerk met Servaas Stoop, Diederik van Dijk en Wim de Jong.  Foto: SGP

Lees meer over:

sgp bijeenkomst dorpskerk
Deel dit bericht met je vrienden!