zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Kostbare horloges buitgemaakt bij woningoverval aan de Spiegel

25 februari 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Kostbare horloges buitgemaakt bij woningoverval Hendrik Ido Ambacht

Op dinsdag 14 oktober 2014 werd de bewoonster van een woning aan De Spiegel in Hendrik Ido Ambacht overvallen.

Net nadat ze rond 11.15 uur thuis was gekomen, ging de bel. Voor de deur stonden twee jongens. De vrouw herinnerde zich dat ze het tweetal even daarvoor onder het viaduct van de Antoniuslaan had zien staan. Toen ze de deur een klein stukje opende, kreeg ze gelijk een vuurwapen op zich gericht. De overvallers drongen de woning binnen, blinddoekten het slachtoffer en bonden haar vast. Vervolgens doorzochten ze het huis en gingen er met bankpassen, horloges en sieraden vandoor. Van een aantal van deze gestolen spullen hebben we afbeeldingen.

De horloges van de merken:
-Raymond Weil Don Giovanni Cosi Grande Steel
-Moorea Classicque 7711509 CD
-Breitling Navitimer World

Vragen
Zijn u deze horloges of het sieraad aangeboden, vermoedt u wie de daders zijn of heeft u andere informatie over deze overval neem dan s.v.p. contact op met team Pagang van de politie op nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Voor meer info: Klik hier.

 

Deel dit bericht met je vrienden!