HENDRIK IDO AMBACHT - Hoewel DVS-1 met verve vocht tegen de laatste kans, ging het toch ten onder tegen ONDO en was degradatie een feit. DVS-2 had even daarvoor de broodnodige winst weg gegeven tegen ACKChad uitzicht op een goed resultaat maar verloor eveneens van -2. DVS A1 pakte een punt tegen Vitesse en schoot daar niet veel mee op. (hieronder meer).

ONDO 1 - DVS '69 1         19 - 11
Het dit zaalseizoen al geplaagde DVS trad  afgelopen zaterdag nog meer gehavend aan tegen het al veilige ONDO. Twee extra blessures en een schorsing van de DVS-coach vielen de Ambachters ook nog ten deel. Hoewel DVS zeer verdienstelijk weerstand bood, bleek het toch niet bij machte het ONDO echt moeilijk te maken. Derhalve “viel het doek” als verwacht voor de Ambachtse ploeg, en daalde het af naar de derde klasse volgend zaalseizoen.

ONDO 2 - DVS '69 2         14 -   9
Beide teams begonnen wat tam aan de wedstrijd en na een kwart wedstrijd waren er slechts twee goals gescoord (1-1). Daarna vielen de goals wel en was het bij rust 8-4. Na de rust begon DVS wel scherp en naderde de ploeg ONDO tot op een punt ( 9-8). Een doelpuntloze periode van tien minuten aan DVS-zijde  bleek fataal. ONDO scoorde wel en liep verder uit naar de eind stand was 14-9

Vitesse A2 - DVS '69 A1         11 - 11
DSV A1 speelde een heel verdienstelijke wedstrijd tegen de middenmoter uit deze tweede klasse. De Ambachtse stonden een groot deel van de wedstrijd zelfs voor, maar toen thuisploeg Vitesse hoger spelende B-jeugd inbracht werd het tij bijna gekeerd. Met dit behaalde punt blijft de achterstand op plek zes en vijf in de poule nog respectievelijk 1 en 2 punten.