zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

ZAP! FM bestaat 10 jaar

26 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zondag 1 februari a.s. bestaat ZAP! FM, de lokale radio omroep Hendrik-Ido-Ambacht, 10 jaar.

Het kleinste commerciële radiostation van Nederland gaat dit heugelijke feit met al haar (oud)vrijwilligers vieren door op deze dag een feestelijke en vooral gezellige familie uitzending te presenteren van 14.00 tot 20.00 uur.

Verzoekplaat aanvragen voor uw familie, vrienden, kennissen of voor de jarige zender zelf? Uw verzoekplaat op deze heugelijke verjaardag kunt u op 1 februari tussen 14.00 en 20.00 uur aanvragen via studio@zap.fm.

Al 10 jaar de leukste en gezelligste luisterliedjes, hilarische live programma’s en spraakmakende interviews bij evenementen in t’ Ambacht. Zelfredzaam, geen subsidie, alleen maar door fantastische vrijwilligers en (lokale) adverteerders mogelijk gemaakt. En dat blijft ZAP! FM hopelijk de komende 10 jaar ook nog doen!

Het feestelijke ZAP! FM live radioprogramma is van 14.00 uur tot 20.00 uur te beluisteren op de kabel 107.9 FM, digitaal via kanaal 878 (Caiway) of via het internet; www.zap.fm

Zie ook:

Lees meer over:

radio omroep lokaal zap fm
Deel dit bericht met je vrienden!